Dialoogje

Lieve lezers,


Ik heb dit verhaal geschreven om ouders en verzorgers met jonge kinderen steun te bieden in deze bijzondere tijd waarin wij nu leven.


Het is van levensbelang dat wij door onze overheid goed geïnformeerd worden over de gevolgen van dit virus (covid-19) en de preventie daarvan.


"Dialoogje" vertaalt de actuele situatie naar de kinderen toe, met herkenbare personages, karaktertrekjes en de kracht van herhaling.


Aangezien al mijn verhalen educatief en leerrijk zijn, en ik telkens weer "nieuwe/ moeilijke" woorden introduceer, ben ik in dit verhaal niet van mijn pad afgeweken.


De huidige situatie is moeilijk en we krijgen allemaal te maken met nieuwe moeilijke woorden.

Daarom heb ik geprobeerd om een kindvriendelijk definitie hiervan te geven.


Deze uitgave is verpakt in een digitaal bestand en het is gratis te downloaden van mijn website stevelhomme.nl


"Dialoogje" draagt bij aan het bevorderen en stimuleren van de nationale leescultuur.


En omdat deze boodschap zo belangrijk is, verzoek ik u vriendelijk om dit verhaal zoveel mogelijk te delen met familie, vrienden en kennissen en via social media.


Met vriendelijke groet,

Steve L'Homme.

Get in Touch


Email: lezen@stevelhomme.nl

Telefoon: +31 6 279 231 68MCDS Publishing

© Copyright. All Rights Reserved.

website by AGPadilla

Steve L'HommeWij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Accept