Nieuws

2020

Steve L'Homme: Steve L'Homme live op funx radio in een interview over het boek Dialoogje.

Steve L'homme live op de radio in een interview met omroep Gelderland over het boek Dialoogje. (7-5-2020)

      Op vrijdag 8 november mocht de burgermeester van Apeldoorn in bijzijn van de kinderburgermeester een exemplaar van het boek Piet in ontvangst nemen uit handen van de schrijver Steve L'Homme. Dit heugelijk feit vond plaats in de Coda Apeldoorn.

Steve L'homme in een live interview op de radio bij RTV Apeldoorn in de ochtendsessie over het boek "Dialoogje". (25-4-2020)

2019

Steve L'homme live op de radio in een interview over zijn boek Piet, tijdens een Sinterklaas special op 5 december 2019 op RTV Apeldoorn.

De Stentor

Ingrid Willems 09-04-2020

Er staat een leuk artikel over mijn nieuwste boek, Piet, in dagblad de Stentor. Hier lezen jullie een verslag van het interview die ik had met Ingrid Willems van de Stentor. 

Get in Touch


Email: lezen@stevelhomme.nl

Telefoon: +31 6 279 231 68MCDS Publishing

© Copyright. All Rights Reserved.

website by AGPadilla

Steve L'HommeWij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Accept