Reviews

review martinegeene

Review dvdvndrvr-Obs Beekbergen

22 januari 2019


Vandaag kregen wij uit handen van Steven l’Homme het boek aangeboden. Wat een mooi gebaar en wat leuk dat wij dit boek morgen tijdens de start van de Nationale Voorleesdagen kunnen voorlezen aan onze kleuters! Bedankt, dit boek zal zeker zorgen voor veel leesplezier.

Ik vind het top!


PIET

-Mw. J. Scholten


De illustraties zijn echt heel trefzeker. Ik snap ze direct. Het oude uiterlijk van de pieten is niet of nauwelijks anders, de kaft lijkt even op boek van sinterklaas waardoor het direct in het oog zal springen als je bij boeken zoekt op iets van 5 december.

Alleen staat er "luid" en duidelijk PIET op...Ik vind het top!

Getalenteerde storyteller!


GGGRRR(k)ieZZEL

-jr888

19 december 2019


Ik raad dit product aan

  • Spannend
  • Fantasierijk
  • Mooi vormgegeven


Ik heb op Halloween een voorlezing door Steve meegemaakt in Nawijn & Polak. De ca. 75 aanwezige kinderen, volledig in Halloween pakjes uitgedost, hingen aan zijn lippen! Een spannend verhaal!

-Kimberley

 12 december 2016


Ik heb dit boek samen met mijn zoontje van twee gelezen. Wat hij erg leuk vindt, zijn boekjes waarin vragen worden gesteld. “Is dit ei van jou?” Hij reageert hier dan zelf op met een antwoord. Wanneer het niet klopt schatert hij het uit. Zo ook in dit boek. Het zoeken naar de juiste moeder wekte duidelijk zijn interesse en de vragen om die te vinden vond hij boeiend en grappig.

Daar draait het naar mijn mening om bij een kinderboek. 


De illustraties in het boek vind ik erg mooi. Eenvoudig, maar mooi. Ze geven het verhaal goed weer.


Een vermakelijk kinderboek om lekker samen met je kindje te lezen. Ik ben benieuwd naar de volgende boeken van deze verse auteur.

Review David van der Veer

Betoverend!


GGGRRR(k)ieZZZEL

-pavelt

18 december 2019


Ik raad dit product aan

  • Spannend
  • Fantasierijk
  • Mooi vormgegeven  Steve L'Homme heeft weer een super kinderboek geschreven.Het is spannend, verrassend, en ontzettend mooi geïllustreerd. Ik was toevallig erbij tijdens een lezing door mr L'Homme zelf, in een zal vol met kinderen. Ze vonden het allemaal super leuk, ze bleven keer op keer hard op raden wie het geluid heeft gemaakt. De kinderen bleven de hele tijd gefascineerd, en aan het einde, omringende ze mr L'Homme heel enthusiast. Echt een aanrader!

Get in Touch


Email: lezen@stevelhomme.nl

Telefoon: +31 6 279 231 68MCDS Publishing

© Copyright. All Rights Reserved.

website by AGPadilla

Steve L'HommeWij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Accept